fbpx

Контакти

Галерия

НАЙ-ЛОШИТЕ ИДЕИ при ремонт на баня и тоалетна

Противно на всички добри идеи, с които се опитваме да ви запознаем в нашите статии и материали, тази ще бъде малко по-различна. Както знаете, колкото повече времето навън се затопля, толкова повече хора запрятат ръкави и се захващат за така дългоочаквания ремонт. Решихме да ви поднесем няколко примера за това какво НЕ БИВА да правите при ремонт на баня, както и някои от НАЙ-ЛОШИТЕ идеи. Ако по време на този материал ви попадне идея, която сте обмисляли, то…помислете пак. Или се консултирайте с нас! Ние от Glass Box ви очакваме на тел: 056 70 19 24 и 0893 69 94 66

А ето ги и НАЙ-ЛОШИТЕ ИДЕИ при ремонт на баня:

  1. Тапети – дори и те да са в категория “Водоустойчиви”,  не си го помисляйте! При наличието на толкова много нови технологии, десени и материали на пазара е повече от налудничаво да използвате тапети за стените в банята или тоалетната си. Тази мода беше актуална преди повече от 20 години и не можем да потвърдим, че беше изцяло успешна. Водещите брандове на пазара предлагат чудесни решения както за привържениците на светлите и цветни краски, така и на любителите на минималистичния стил. Ако имате нужда от съвет – ние сме насреща!
  2. Хлъзгава подова настилка – в случай, че вече сте си набелязали за вашата баня, то сигурни ли сте, че конкретния модел е удачен за вашето ново помещение? Има изключително красиви плочки за баня, но уви – не всички са подходящи за подова настилка, тъй като се пързалят изключително много. Не забравяйте тази много важна подробност, защото падането в банята може да бъде много болезнено, за жалост.
  3. Недостатъчно осветление – често пренебрегван факт са именно осветителните тела в банята. В повечето случаи, масовите потребители избират нещо, само за да…изберат нещо, но дали е функционално, е съвсем отделен въпрос. Не забравяйте, че банята може да е чудесна зона за релакс в дома ви, но разкрасителните процедури, миене на зъби или почистване на грим на приглушена светлина не са най-приятните изживявания. Именно за това помислете как ще разпределите източниците на светлина в банята си, както и какви точно да бъдат те. Можете да се възползвате и от огледалата с LED осветление, които ще озарят вас и цялото помещение. Вижте нашите предложения ТУК.
  4. Лошо разпределение и оптимизация на мястото – в случай, че разполагате с едно помещение, което да ви служи както за баня, така и за тоалетна, трябва да сте много съобразителни с разпределението на всички елементи. На първо място е добре да имате предвид разположението на отходните канали и всички тръби, за да успеете да прецените къде би било най-удачно да поставите тоалетната чиния, умивалника и душ системата. След като тези основополагащи елементи са ситуирани, е добре да хвърлите поглед и към мястото за съхранение, защото колкото по-малко е едно помещение, от толкова повече пространство имате нужда да се възползвате. При нас можете да намерите водоустойчиви мебели за баня, които да бъдат изцяло изградени по ваш вкус и желание. Ние ще се съобразим с размерите, цветовете и дизайна на вашето помещение и ще ви поднесем най-доброто решение. Свържете се с екипа ни ТУК.
  5. Лошо разпределени аксесоари за баня – сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на снимки в интернет, които осмиват и показват „дизайнерските решения“ при монтирането на някои аксесоари за баня и тоалетна. Тоалетна хартия, разположена далеч от предназначеното и място и закачалка за хавлия в другия край на банята са само 2 примера, които могат да накарат всеки човек да се замисли когато не е сигурен къде и какви аксесоари да сложи в банята/ тоалетната си. И макар да изглежда нещо толкова незначително, замислете се, ако ви се наложи да отивате до другия край на помещението, само за да сапунисате ръцете си, например.

Това е първа част с най-лошите идеи, които събрахме. Надяваме се да сме били полезни и да сме успели да ви покажем една нова гледна точка. Очаквайте СКОРО и продължението с още допълнителна информация и полезни съвети какво НЕ БИВА да правите. Ако имате предложения по темата, които да включим в следващия ни материал, можете да ни пишете на:

Facebook: https://www.facebook.com/glassbox13/

Email: Glass_box@abv.bg

Leave a Reply