fbpx

Контакти

Галерия

Огледала за баня

Огледалата с вградено LED осветление са сред последните иновации в областта на интериора и обзавеждането за баня. Разполагаме със стандартна линия от модели, както и модели по индивидуален проект. Огледалата ни се отличават с изчистен дизайн и модерни линии, готови да задоволят всеки вкус. Изработени от изцяло влагозащитени материали, те са подходящи както за сухи, така и за влажни помещения.​

Допълнителни аксесоари, които предлагаме към нашите огледала:

  • Нагревател за огледало против изпотяване – монтира се на гърба на огледалото, като в работещ режим достига до темепература близка на човешката и пречи на влагата в банята да кондензира. Предлагаме различни размери, според големината на огледалната повърхност.
  • Сензорен ключ – с него вие ще имате възможността да включвате и изключвате осветлението на вашето огледало само с едно движение.
  • Светещ гръб на огледалото – това е сред последните иновации в областта на лед огледалата. Кутията монтирана на гърба на огледалото пропуска светлина, имаща функциите на ажурно осветление. Внася допълнителен комфорт и усещане за лукс
  • ПВЦ рамки с класически и ретро линии – рамките, които предлагаме са изработени от пвц материал и са подходящи за монтаж във влажни помещения. Могат да се комбинират със стандартно огледало, както и със светещо.
  • Аксесоари по ваше желание – ние от Glass Box , се стремим да удволетворим желанието на всеки клиент, така че сме готови да приемем като предизивикателство всяка ваша идея. Изпратете вашето запитване към нас в случай ,че не откривате това което търсите.