fbpx

Контакти

Галерия

Защо да изберете нашите дизайнерски Мебели за Баня

Ако сте от онези хора, на които им предстои ремонт на баня и се чудите от къде да започнете, то тази статия е за вас. Добрата новина е, че НИЕ имаме цялостно решение за вас.

Когато търсите обзавеждане за баня, можете да попаднете на много различни модели, материали и дизайни, които се предлагат на пазара. Най-предпочитани за това помещение обаче винаги са устойчивите на влага елементи, защото те ви гарантират възможно най-дълго своето присъствие във вашия дом.

В колаборация с наши партньори, ние успешно разработихме нова линия ВОДОУСТОЙЧИВИ мебели за баня, които са изцяло по дизайн на Glass Box Бургас. Съчетахме в тях модерни линии, иновативни технологии и практични решения. За изработката на всяка мебел се използват бои и покрития от НАЙ-ВИСОК КЛАС, а за механизмите сме се доверили на доказаното качество от BLUM (Германия).

Мебелите за баня, които предлагаме по поръчка, могат да бъдат изработени и съобразени изцяло с вашите предпочитания. Имате възможност за избор на умивалник (различен от този, който е представен във визуализацията на модела), като той би могъл да бъде от материали като полимер или порцелан.

Освен всичко това, уникалността на нашата нова линия мебели е в иновативния дизайн, цветовата селекция и избора на размери по ваше желание. Можете да се възползвате от възможността да избирате над 200 цвята по RAL + HPL покритие, като ви предоставяме и допълнителна възможност и за смесване на цветове по ваше предпочитание . Размерите на всяка мебел могат да бъдат изцяло съобразени с наличното пространство в банята ви, за да не ви се налага да правите повече компромиси при покупка.

В нашата линия мебели, предлагаме варианти комплект шкаф с умивалник, огледало и горна мебел, но винаги сме готови да създадем за вас само това, от което се нуждаете като елемент. Могат да се добавят детайли от естествен или химически камък, стомана и др. по избор.

Заповядайте в нашия шоурум:
 Адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11

Свържете се с нас на:
056 70 19 24 и 0893 69 94 66

Leave a Reply