Кои сме ние?

Запознайте се с нас

Фирма Glass Box е специализирана в изработката на стъклени паравани, душ кабини и огледала по индивидуална поръчка. Ние сме млади, енергични и намираме решение за всяко пространство. „Стъклените кутии“, както обикновено наричаме душ кабините са наш специалитет, но едновременно с тях сме готови да поемем всяко предизвикателство от стъклени елементи, за да обогатим вашия интериор. Предлагаме професионално консултиране и безупречен монтаж. Доверете ни се и ще се убедите сами!

Свържете се с нас

Различни и стилни

Ще се влюбите в нашите LED огледала
Нестихващата тенденция, която покори света и направи банята подиум на красотата и иновациите.
Ще изработим идеалното огледало за вас, изцяло съобразено с вашите предпочитания!

Душ кабини за всеки вкус

Душ кабините и стъклените прегради, изготвени по индивидуални размери, са удобно, практично и естетическо решение за всяка баня.
Те са отличен избор, когато става дума за усвояване на пълния пространствен капацитет в помещението. Предлагаме множество решения, които да са изцяло в унисон с концепцията за вашата баня. Потърсете ни!

Ние в GlassBox имаме дългогодишен опит в изграждането на цялостни решения за бани, тоалетни и мокри помещения. Може да разчитате на нас от изготвянето на проекта до поставянето на последния детайл.

Имате нужда от цялостно решение за вашата баня? Свържете се с нас!