fbpx

Контакти

Галерия

[ FAQs ]

Често Задавани Въпроси

Как да изберем подходяща душ кабина?

Най-правилният избор за душ кабина е да се насочите към тази, която отговаря на нуждите ви и е подходяща за конкретното пространство. Друг фактор при избирането на душ кабина е бюджетът, с който разполагате. За да изберете най-доброто за вас, което ще покрие тези 3 основни критерия, се консултирайте с наш специалист! Ние ще ви предложим различни, разчупени и индивидуални решения за вашата баня, както и ще ви ориентираме към по-правилното решение.

Каква е политиката за връщане на Glass Box?

Всички артикули се изготвят по индивидуална поръчка, с размери на клиента, което значи, че вече изработен даден продукт, не може да бъде предоставен на друг клиент. Именно затова и капарото не се възстановява, в случай на отказ.

Кога и как се заплаща душ кабината/ огледалото, изготвено по поръчка?

За да се стартира поръчката, вземаме 50% от цялата сума на артикула като авансово плащане, което се случва в момента на вземане на размерите от помещението на клиента. Останалата част от сумата се доплаща в деня на монтажа. Заплащането се извършва по удобен за клиента начин – в брой, с платежно нареждане или  през постерминалното устройство в магазина.

За колко време се изготвя една душ кабина по поръчка?

Сроковете за изпълнение, издаване и монтиране на душ кабина са 2 до 3 седмици след поръчката. Това са ориентировъчни срокове, тъй като сложността на всяка кабина е различна, спрямо изискванията на клиента, големина, специфики на помещението и др.

Къде се намира GlassBox и къде мога да видя артикули на живо?

Нашият шоуруум се намира на адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11. Работното ни време е: Понеделник-Петък: 10:00 – 19:00 ч., Събота: 10:00 – 14:30 ч., Неделя: Почивен ден. Заповядайте да разгледате в детайли нашите кабини, огледала, както и да получите безплатна консултация от наш специалсит. Очакваме ви!

Изготвяте ли душ кабини на територията на други градове в Бълария?

Да, можем да направим и монтираме душ кабина на територията на цяла България, както и можем само да направим кабината, но тя да бъде монитрана от специалист, избран от клиента.  За да сме най-прецизни, най-честата практика е вземането на размерите на банята да се осъществи от човек от нашия екип, но тъй като имаме клиенти от различни краища на страната, сме получавали само конкретните размери и изисквания от тях, по които да създадем кабината. В такива ситуации, ако не сте на територията на гр. Бургас ви съветваме да се допитате до спеицалист, който да ви помогне с определянето на размерите, тъй като разминавания са възможни. И все пак, за да се възползвате от нашите монтажни услуги и  в други градове, Ви молим да ни позвъните, за да уточним всички детайли.

Какви други артикули предлагате, освен душ кабини и огледала?

Ние в GlassBox имаме дългогодишен опит в сферата и работим с едни от най-големите производители на санитария, плочки, мебели и аксесоари за баня – Roca, Vidima, Ideal Standard, Grohe, LAUFEN, FAYANS и други. Освен душ кабини по поръчка, предлагаме и цялостни решения: от изготвяне на проекта до поставянето на най-малките детайли. Разкажете за своята идея на нашите професионалисти и те ще я претворят в реалност!

Как да се свържем с вас?

С нас може да се свържете по някой от следните начини:

Тел. за контакти: 056 70 19 24, 0893 69 94 66

Email: Glass_box@abv.bg

Формата за контакт на сайта ни: ТУК

Facebook: https://www.facebook.com/glassbox13

Адрес на магазина/шоуруума ни: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11

Имате нужда от цялостно решение за вашата баня? Потърсете ни!

Ние от GlassBox имаме дългогодишен опит в изграждането на цялостни реализации за бани, тоалетни и мокри помещения – от идея до монтаж! Може да разчитате на нас от изготвянето на проекта до поставянето на последния детайл.

[ Душ кабини за всеки вкус ]

Различни и стилни

Душ кабините и стъклените прегради, изготвени по индивидуални размери, са удобно, практично и естетическо решение за всяка баня.
Те са отличен избор, когато става дума за усвояване на пълния пространствен капацитет в помещението. Предлагаме множество решения, които да са изцяло в унисон с концепцията за вашата баня. Потърсете ни!