fbpx

Контакти

Галерия

Реализация на проект /11/

Изпълнител:
Glass Box
Клиент:
Частен клиент
Тип проект:
Баня
Дата:
Юни 2021
Квадратура:

[5m2]

Повече информация за проекта:

Една модерна, стилна и различна баня, в която душ кабината и мебелите допълват цялостната визия, в пълен синхрон с фаянса в банята. Екипът ни допринесе с изработката, доставката и монтажа на следните артикули

  • Горен мебел от ПВЦ материал с ХПЛ покритите. При този мебел вградихме във вратичките огледала с LED осветление с идеята да постигнем изчистена визия и да увеличим мястото за съхранение на дребна козметика на нашите клиенти. Във вратичките има и вграден нагревател против изпотяване на огледалата. Механизмите , които използвахме са на Grass, с плавно отваряне и затваряне.
  • Мивка от микроцимент в бял цвят. Предимството на този тип мивки е че се изработват по индивидуална поръчка. Клиента може да променя големината, разположението на коритото, както и цвета на материала. Микроцимента е материал, който ще допренесе за семпла и изчистена визия на Вашата баня.
  • Долен мебел от ПВЦ материал с ХПЛ покритие. Мебелът е с 2бр. Вратички с панти на GRASS  с плавно отваряне и затваряне
  • ПВЦ кутии с ХПЛ покрите вградени в ниши. Все по-често това е предпочитан артикул за монтаж в предварително заложени в баните ниши. Разполагайки ги в душ зоната, избяваме монтажа на така „досадните“ и „остарели“ метални етажерки. Монтирайки ги в зоната над вградената структура за окачена тоалетна, оползотворяваме мястото над нея и вкарваме стилен акцент в банята.
  • Душ кабина GB016 -2бр. врати с тръбно плъзгане. Фиксираните стъкла в този случай са заменени от предварителни изградени стени от гипсокартон , облечен с фаянс. Заложихме на сигурната комбинация от обков черен мат и 8 мм закалено сиво стъкло.
  •