fbpx

Контакти

Галерия

contemporary bathroom interior with washbasin and glass door

От идея до реализация: 10 стъпки при закупуване на душ кабина

Не е тайна, че когато става дума за избор на стъклен елемент, изработен по поръчка, който да сложите в дома си, се налага да се вземат изключително прецизни мерки, за да сте сигурни, че ще изглежда така както си го представяте. Душ кабините и параваните по поръчка са нещо, което ще краси  банята ви години наред и затова е много важно как ще бъдат монтирани. Вниманието към детайла е едно от най-основните неща, които трябва да наблюдавате при инсталация. С други думи – не бързайте и не пришпорвайте.

Тъй като изборът на душ кабина е процес, с който не всеки е запознат, ние от Glass Box събрахме полезна информация в няколко стъпки. Така всеки, който реши да обнови банята си с кабина или параван ще знае какво следва да предприеме.

10 стъпки при избор и закупуване на душ кабини и паравани за баня по поръчка

 1. Елате в шоурума на Glass Box, за да обсъдим вашия проект. Преди да започнете с грандиозните ремонтни дейности, засягащи банята ви, трябва да обсъдим заедно вашата идея, виждания и мисли по темата. Има доста детайли, за които вие като потребители може и да пропуснете, но ние като специалисти трбява да ви кажем. Ако не сте на територията на град Бургас, можете да ни позвъните, за да поговорим подробно за вашата нова баня. Очакваме ви!
 2. Консултирайте се с екипът ни. Като дългогодишни специалисти в областта на цялостното изграждане и ремонтни дейности при баните, ние ще ви насочим за различните опции и алтернативи, който са най-подходящи за вашия дом.
 3. Изберете обкова и детайлите при нас. В нашият шоурум ще имате възможността да видите на живо различните видове стълко, обков, дизайни и аксесоари, които можете да изберете за вашата душ кабина или параван. Базирайки се на вашите предпочитания, ще можем да предоставим ориентировъчна цена в момента на обсъждането.
 4. Завършете ремонта на банята си. Ако вече сте започнали реновирането на това помещение от дома си, то трябва да знаете, че преди да поставим душ кабината, вие би следвало да сте финализирали ремонтните дейности. При първоначлното ви посещение при нас е добре да го споменете, тъй като има детайли, които също трябва да се изчистят. Например, в случай, че закупите огледало с LED осветление, би следвало майсторите да оставят достъпни кабели, с които то да се свърже в последсвтие. Преди да се монтира новата ви душ кабина обаче, трябва всичко това да е свършено, мястото да е чисто и готово за измерване, и в последствие инсталация.
 5. Обадете ни се, за да вземем мерки. Когато банята ви вече е с нов облик, позвънете ни, за дойдем и да вземем точни мерки. Не ви съветваме да го правите сами, тъй като разминавания са възможни, когато не сте професионалист в областта. В случай, че има разминавания, това ще ви коства допълнително време, усилия, нерви и средства, за да се поправи грешката. Именно за това – оставете го на нас!
 6. Оставете ни депозит, за да стартираме поръчката. Изискваме от клиентите ни да заплатят авансове поне 50% от сумата за тяхната душ кабина, след като вече сме изчистили и най-малките дейтали и сме взели размерите на помещението. Останалата част от сумата се доплаща в деня на монтиране на стъкления елемент (душ кабина или параван)
 7. Време за изработка: 10 работни дни. През това време стъклото за вашата душ кабина ще бъде темперирано и подготвено, а след това ще бъде изпратено при нас, за да изчаква монтаж.
 8. Очаквайте обаждане от Glass Box. Когато стъклените елементи са готови, ние ще ви се обадим, за да насрочим дата и час за монтаж.
 9. Започване на монтажа. След като вече сме запазили дата и час за инсталация, идва и самата тя. След приключване, уверете се, че всичко е поставено така, че да отговори на вашите изисквания и стандарти. След това е ред да заплатите останалата част от сумата по вашата нова придобивка. Изчакайте между 24-48 часа, за да се изсъхне напълно силиконът преди да започнете да използвате помещението.
 10. Насладете се на чисто новата си душ кабина/ параван. Отпуснете се и релаксирайте във вашият нов оазис. Струваше си чакането, нали?

  ????Бонус съвет: Както при всичко останало, така и при душ кабините и параваните за баня, добрата поддръжка винаги е в основата на дългите години използване. Не забравяйте да попивате водата от пода и стъклата след като сте си взели душ или поне да включите вентилатор за 15-20 минути.

Имате нужда от нова душ кабина в Бургас и региона? Не губете повече време, а потърсете специалистите на Glass Box.
Не се намирате на територията на града? Няма проблем, ние имаме решение за вас! Само ни позвънете!

Адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11
E-mail: Glass_box@abv.bg
Телефони за контакт: 056 70 19 24 и 0893 69 94 66

Leave a Reply