fbpx

Контакти

Галерия

Защо хората не обичат ремонтите на банята

Ако сте се заели с тежката задача по цялостен ремонт на апартамент или къща, то неминуемо в даден момент ще се изправите пред предизвикателството, наречено РЕНОВИРАНЕ НА БАНЯ. За много хора това е най-мъчителната и тежка част от ремонтните дейности поради няколко причини:

  1. Неудобството от липса на душ/тоалетна – особено неприятно е когато едно помещение изпълнява две функции, защото при ремонт човек се лишава за кратко от двоен комфорт.
  2. Голямото количество отпадъци – може би не всеки си дава сметка, че при ремонтни дейности, банята е тази от която се събира най-много строителен отпадък. Къртенето на плочки и подова настилка е изключително трудоемко занимание, а отстраняването на натрупалия се боклук е истинско изпитание.
  3. Времето, което отнема ремонта на банята – това е много относително, тъй като зависи много от големината на помещението и вида настилки, които сте избрали за под и стени. Ако те са с много детайли, то това означава повече време отделено за изпипването на всичко от страна на майсторите. Освен всичко това, не трябва да забравяме, че след като детайлите са положени, се изисква технологично време, за да могат материалите, вложени в гореспоменатите настилки да “стегнат” и да придобият завършен вид. Разбира се, ако искате да намалите времето значително, заложете на по-големите елементи, които биха били по-лесни за монтиране при подова настилка и стени.

Това са само 3 от най-често срещаните причини, които хората изтъкват, когато стане дума за ремонт на баня. Ние сме на мнение, че всеки сам може да прецени как да подходи в дадена ситуация, ставайки дума за ремонтни дейности.

Тъй като ние от Glass Box Бургас сме специалисти в изграждането на решения за баня, душ кабини по поръчка и огледала с led осветление, можем да изкажем професионално мнение и съвет относно монтирането на допълнителните елементи и обзавеждане за баня. При поставянето на LED огледала и монтирането на душ кабини и паравани за баня, е много важно помещението да е готово – т.е да има положени настилки по под и стени, за да могат хората от нашия екип да започнат работа. За да подготвим нашите клиенти, в друг наш пост споделихме всички стъпки, през който човек минава когато реши да сложи свеж акцент с душ кабина в банята си. Можете да прочетете повече информация и полезни съвети в статията ➡️ От идея до реализация: 10 стъпки при закупуване на душ кабина.

В следващото видео можете да видите бърз монтаж на душ кабина тип “Хармоника“, която нашия екип монтира наскоро.  Моделът на тази кабина е GB018 и може да бъде намерен ТУК. Той е един от най-предпочитаните, тъй като е изключително функционален при малки бани и пространства. Двете врати се прибират до стената, когато не се използват и не пречат останалата част от помещението да се използва също. 


За допълнителни запитвания относно този или някои от другите ни модели, можете да се свържете с нас на:

Адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11
Контакти: 056 70 19 24 и 0893 69 94 66
E-mail: Glass_box@abv.bg—Вижте още:

✔️ Наръчник по стил: дизайнерски идеи за вашата баня
✔️ Българската баня мечта през годините
✔️ Идеи за съхранение и организиране в банята

Leave a Reply