fbpx

Контакти

Галерия

[ Glass Box - с нас идеите ви стават реалност ]

Кои сме ние?

Искаме да оставим един добър отпечатък чрез нашата работа. Проектите, които изпълняваме не са само визуално красиви. Те са усещане за хармония и цялост.

Нашата мисия

Виждаме развитието на света и се стремим да работим в симбиоза с новите технологии. Разчитаме на доказани марки и специалисти, за да сме винаги в крак с времето.

Нашата визия

Вярваме, че добре свършената работа е ключ към успеха. Стараем се да се развиваме, да се учим и да растем, за да можем да реализираме все повече идеи с лекота.

Нашите ценности
[ За нашата компания ]

Иновативни интериорни решения

Вече над 10 години ние от Glass Box се специализираме в изработката на стъклени паравани, душ кабини, мебели за баня и огледала по индивидуална поръчка. Ние сме млади, енергични и намираме решение за всяко пространство.
„Стъклените кутии“,  както обикновено наричаме душ кабините, са наш специалитет, но едновременно с тях сме готови да поемем всяко предизвикателство от стъклени елементи, за да обогатим вашия интериор.
Започвайки дейност преди повече от 10 години, ние стартирахме развитие на локално ниво в град Бургас. Към днешна дата можем да се похвалим със солидно количество от реализирани проекти в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, както и няколко извън границите на страната.

 

Предлагаме професионално консултиране и безупречен монтаж. Доверете ни се и ще се убедите сами!

[ +]
Години опит
[ +]
Колаборации
[ +]
Доволни клиенти
[ +]
Реализирани проекти