fbpx

Контакти

Галерия

Реализация на проект 7

Изпълнител:
Glass Box
Клиент:
инж. Георги Зайков
Тип проект:
Баня
Дата:
Юли 2020
Квадратура:

[6m2]

Повече информация за проекта:

Реализация на проект от инж. Георги Зайков. Един от любимите ни проекти, при който за мебелите за баня важи с пълна сила мотото „ Колкото повече , толкова повече“ Екипът ни допринесе с доставката и монтажа на следните артикули:

  • Горен мебел от ПВЦ материал с огледални плъзгащи се врати, зад които се открива цяла стена за съхранение на козметика. Огледалните врати в тези си размери, придават допълнителен простор на помещението.
  • П-образна конструкция от ПВЦ материал с ХПЛ покритие, която е разположена над зоната на мивката, създавайки усещането за окачен таван с вградено осветление
  • Долен мебел от ПВЦ материал с ХПЛ покритие, включващ открита ниша , 2бр. кошове за пране и 2бр. вратички. Механизмите са на Blum , с плавно отваряне и затваряне. Дръжките са вкопани, като в тях има вградено LED осветление.
  • Окачен мебел над структура от ПВЦ материал. Мебела оползотворява мястото над вграденото казанче. Вратичките на мебела са облечени с гранитогресни плочи с цел постигане на дискретна визия. Нишата, която е оставена е подчертана от вградено LED осветление в дъното на мебела. Пантите отново са на Blum , с плавно отваряне и затваряне.
  • Окачена колона от ПВЦ материал с ХПЛ покритие, вградена в ниша вдясно от структурата за окачена тоалетна. Мебелът е с 2бр. вратички с пуш механизми.
  • Душ кабина GB017-2бр. врати тип „Хармоника“. Обкова е хром, стъклото 8 мм закалено прозрачно.