fbpx

Контакти

Галерия

Реализация на проект 2

Изпълнител:
Glass Box
Клиент:
инж. Георги Зайков
Тип проект:
Баня
Дата:
Юни 2020
Квадратура:

[6m2]

Повече информация за проекта:

Реализация на проект от инж. Георги Зайков. Банята е проектирана в класически стил, като мебелите са изработени с ретро елементи по вратичките.  Екипът ни допринесе с доставката и монтажа на следните артикули:

  • Огледало с PVC рамка и ретро купол, изработен по индивидуален проект
    • Долен мебел за баня от ПВЦ материал в бял цвят. Впечатление тук правят огънатите врати с фрезовани детайли, които са в унисон с купола на огледалото. Освен вратичките за по-голямо удобство на клиента са изработени и 6бр . чекмеджета за съхранение на дребна козметика. Механизмите , които са използвани са на HETTICH , с плавно отваряне и затваряне.
    • Шкаф с ниша над структурата с вградено LED осветление. Все по-често нашите клиенти, предпочитат да оползотворят мястото, което остава над структурата за окачена тоалетна. Мебела е с 3бр. вратички с фрезовани детайли в бял цвят. Нишата е подчертана дискретно с вградено лед осветление в горната й част.
    • Душ параван за вана GB014TR -1бр. фиксирано стъкло и 1бр. плъзгаща се врата. Обкова е в комбинация хром и златни елементи. Стъклото е 8 мм закалено прозрачно.
    • PVC кутии в цвят бял мат в зоната на ваната с вградено LED осветление.