fbpx

Контакти

Галерия

Душове за Вграждане и Видове Душ Системи

Душ системите тип rainshower (от англ. rain– дъжд, shower – душ) са една чудесна луксозна алтернатива на стандартните подвижни душове или на тези, закрепени за стената. Питата на такъв тип системи обикновено е по-голяма и е закрепена отвесно от тавана, симулирайки идеята за дъжд, но далеч по-хигиенично. Този тип душове са изключително различни от традиционните, тъй като имат особености както в монтажа, така и в самите функции. Ако сте заинтересувани от покупката на душ системи тип rainshower, свържете се с нас.

Rainshower душ системи vs. Обикновените душ системи

Размери

„Дъждовните“ пити имат тенденцията да са по-широки и обемни от обикновените душове, които са прикрепени към стената. Това е така, защото вместо да се стремят да разпръскват струята водни капки директно към вас, системите за дъжд в домашни условия се закрепят директно към тавана (или на стената), а по този начин водата пада нежно като капките на пролетен дъжд. С такъв тип душ системи ежедневно ще си подарявате по-луксозно изживяване, което да ви напомня на СПА център, но в комфорта на дома ви.

Ширина и дължина

Преди да се впуснете в избора на душ система тип “Рейншауър” е много важно да се уверите, че всъщност разполагате с достатъчно място за безавариен монтаж и използване след това. Имайте предвид, че дъждовните душ системи покриват по-голямо пространство от обикновените душ пити. Ако планирате да я монтирате над вана или на прекалено малка площ, то вие рискувате всеки път, когато си взимате душ, да наводнявате банята си. Ако разполагате с допълнително място, можете да избегнете този момент като условно разделите банята на две с помощта на душ параван.

Различните видове системи разполагат с разнообразни функции, за да насочват водата в различни посоки, което също е важно да се вземе под внимание. Тези, които се монтират на тавана са с по-ограничен обсег на водните капки, но монтираните на стената могат да бъдат истинско предизвикателство. Консултирайте се със специалистите ни, за да разберете кое би било най-доброто решение за вашата баня.

Водно налягане

Много хора се притесняват за това, че избирайки душ система тип Rainshower няма да получат същото налягане на водата, което е характерно за обикновените душове, тъй като те най-често се прикрепят към тавана, а това крие своите рискове.

Вярно е, че този тип душове са различни , но е факт, че те могат да се справят с доставянето на вода с доста добро налягане, за да ви помогне да се изкъпете абсолютно нормално. Или иначе казано – няма нужда от подобни спекулации. Съществуват модели, които са регулируеми, тъй като притежават и душ-слушалка отделно, която ви позволява да имате по-голям контрол над душа. Именно за това не бива да се притеснявате относно водното налягане, защото проблеми няма да има.

Цена

Едно от главните неща, които спират повечето хора от това да изберат такъв тип душ система е именно цената, защото си мислят, че тя е ужасно висока, НО…истината е съвсем друга! Душ питите за вграждане, както и душ системите са на изключително достъпни цени. Внушителният им и луксозен вид е този, който подвежда масово потребителите. Разбира се, съществуват и такива с по-висока цена, но те определено не са в основата на ценовата категория.

В нашия шоурум можете да видите на живо тези системи за вграждане, както и да получите допълнителна информация за тях. Заповядайте на адрес: ???? гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11.

А ето и малко полезна информация относно част от брандовете, с които работим:

Roca

Предлагат различни видове вградени системи – пита изцяло вградена в тавана, пита закрепена посредством рамо към тавана или стената. По желание на клиента към вградената система, може да се добавят и вградени хидромасажни джетове. В последните години на пазара се появи и иновативен продукт – пита с интегрирано рамо/ в този случай питата и рамото са един елемент, което допринася за по-изчистени линии и по-добра визия на продукта/. Освен вградените системи , предпочитан избор на нашите клиенти , са хидромасажните душ колони.

Tress

Испански бранд изцяло специализиран в производството на душ системи. Предлага богато разнообразие от модели – в хром, бяло и черно. За по-смелите ни клиенти-оранжево, зелено, жълто и др. Интересното при тях са душ питите с вградена каскада

Grohe

Немска фирма лидер на пазара с душ системи. Богато разнообразие на модели по големини и форми. Тук с пълна сила важи максимата колко повече, толкова повече. Има душ системи с вградено лед осветление и радио.

Контрастен душ- за онези клиенти , които искат да пренесат СПА усещането у дома. Може да се комбинира със стандартна вградена душ система.

Свържете се с нас

Адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бл.57, вх.11
Телефони: 056 70 19 24 и 0893 69 94 66 
Форма за запитване –ТУК 

Leave a Reply